Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Yüreğir’de Çıkmaz Sokak Kalmayacak!

Yüreğir’de Çıkmaz Sokak Kalmayacak!

Yüreğir’de Çıkmaz Sokak Kalmayacak!

Yüregir Belediyesi ekipleri tarafindan yapilan çalismalar ile çikmaz sokaklar ulasima açiliyor. Çalismalari yerinde inceleyen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüregir’de çikmaz sokak kalmayacak” dedi. Yüregir Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri ilçede yogun bir sicak asfalt çalismasi yaparken bir taraftan da ilçenin kanayan yarasi çikmaz sokaklari ulasima açiyor.

 

Basak Mahallesi 978 nolu sokakta yapilan çalismalari denetleyen Baskan Kocaispir, “Ilçe genelinde baslattigimiz yol iyilestirme çalismalarimiza hiz kesmeden devam ediyoruz. Ekiplerimiz, bir taraftan sicak asfalt çalismasi yaparken bir taraftan da bozuk yollari onariyor, yeni yollar açiyor. 

Bozulan, hasar gören yollarda bakim, onarim, iyilestirme ve düzenleme çalismalari yapan ekiplerimiz imarda yol olarak gözüken ancak kapali olan yeni yollari da hizmete açiyor. Daha önce Tahsilli ve Çamlibel mahallelerimizde çikmaz sokaklari açtik. Bugün Basak Mahallemizdeyiz.  Çikmaz sokagin açilmasina katki saglayarak ulasim hizmetine vesile olan herkese tesekkür ediyorum. Sokagimizi çalismalarin tamamlanmasinin ardindan kisa süre içinde halkimizin hizmetine sunacagiz. Yüregir’de çikmaz sokak kalmayacak” dedi. Mahalle sakinleri sokagin açilmasindan dolayi Baskan Kocaispir’e tesekkür etti.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli